Via City Football Group brengen we onze negen clubs, duizenden medewerkers en miljoenen fans samen om onze gemeenschappen terug op de been te brengen.


We hebben de meest dringende acties voor de bestrijding van COVID-19 gesteund met bijna £1.000.000 aan donaties, goederensteun en door onze faciliteiten open te stellen. We mikken nu op een bijkomende £1.000.000 aan steun met Cityzens geven voor herstel, een 12 maand durende campagne die onze donaties, kennis, faciliteiten, bronnen en stem zal bundelen om een positief verschil te maken in het herstel van onze gemeenschappen.


Voor elke donatie van één euro zullen wij één euro bijleggen voor de financiering van negen herstel gerelateerde projecten in de buurt van elk van onze clubs.* Bovendien, bieden we elke medewerker de mogelijkheid om een dag vrijwilligerswerk te doen waardoor we nog eens duizenden werkuren geven. Wij willen dat onze fans betrokken geraken, door te doneren, door fondsen te verzamelen en door ons projecten voor te stellen die we kunnen ondersteunen.

* tot een totaal van c. €560.000 gekoppeld aan alle donaties ontvangen voor 30 september 2020. Details hier

Klik op jouw club logo voor meer info over de projecten en doneer