A través del City Football Group, estem reunint els nostres nou clubs, milers de treballadors i milions de fans, per ajudar a les nostres comunitats a tornar a aixecar-se.


Hem estat donant suport a la resposta d’emergència del COVID-19 amb una donació de gairebé 1.000.000£, apart de suport en productes i cedint instal·lacions. Ara ens hem fixat l’objectiu de lliurar un 1.000.000£ addicional mitjançant la introducció de Cityzens Giving per a la recuperació, una campanya de 12 mesos que centrarà les nostres donacions, coneixements, instal·lacions, recursos i la plataforma, en fer una diferència positiva per a la recuperació de les nostres comunitats.


Estarem igualant les donacions (en la ràtio 1:1, és a dir, 1€ per cada 1€) en les nostres plataformes de finançament per als projectes de recuperació a prop de cada un dels nostres clubs * a més, estem permetent que cada treballadors del Club per passar un dia de voluntariat, cosa que implicarà milers d'hores de voluntariat. Volem que els nostres fans també s'involucrin, fent donacions, ajudant-nos a recaptar fons o proposant projectes als que donar suport.

* Fins a un total de £500.000 respecte a les donacions rebudes fins al 31 agost. Detalls aquí

Clica l’escut de cada Club per trobar més informació sobre els projectes i donar